Por Ella Soy Eva-sinopsis Lucerosrb
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Por Ella Soy Eva-sinopsis

Go down  Порука [Страна 1 of 1]

1Por Ella Soy Eva-sinopsis Empty Por Ella Soy Eva-sinopsis on Sat Feb 11, 2012 9:07 pm

Lucero Serbia

Lucero Serbia
Moderator
Moderator
Por Ella Soy Eva-sinopsis 260px-Logo_Definitivo_Small_3
Por ella soy Eva (srp. Zbog nje sam Eva) je meksička telenovela produkcijske kuće Televisa, koja se trenutno snima u Meksiku. Predstavlja rimejk kolumbijske serije En los tacones de Eva (Na Evinim štiklama). Protagonisti ove serije su Lusero i Haime Kamil, a kao antagonisti odabrani su Marijana Seoane i Marselo Kordoba.
Huan Karlos Kabaljero, poznatiji kao „Neustrašivi Huan“, potpuni mačo muškarac, poznati zavodnik i beskrupulozni poslovni čovek, saznaje da je Elena Moreno prepreka da on dođe do mesta u upravnom odboru jedne važne firme u zemlji, jer ona sa svojom malom firmom predstavlja ogromnu konkurenciju na konkursu.
Stoga joj se on odlučuje narugati, približiti joj se, postati njen prijatelj, zavesti je i postati njen ljubavnik, kako bi ukrao informacije koje će mu pomoći da dođe do svog cilja. Ali nakon što je upoznao Elenu i učinio je žrtvom velike prevare, shvata da sve njegove predrasude o njoj uopšte nisu tačne. Otkrije veličanstvenu ženu u njoj, pametnu osobu, vrednu poštovanja i divljenja.
Za Plutarka Ramosa, jednog od direktora firme, informacija koju je Huan ukrao od Elene je ključ koji mu otvara vrata slobode (da napusti svoju suprugu), budući da postaje većinski vlasnik velike kompanije i može se prepustiti uživanju sa svojom ljubavnicom, zavodljivom Rebekom. On predstavi sebe kao vlasnika ideje, Huan Karlosa predstavi kao lopova, ne samo da je ukrao ideju od Elene, već i da je spremio ogromnu sumu novca u svoj džep, i kao da je to malo, vođen ljubomorom planira da ga ubije, jer je Huan Karlos spavao sa Rebekom, ženom koju on zaista voli.
Huan Karlos odluči priznati sve Eleni i otkriti joj svoje prave namere, ali Plutarko ga preduhitri i kaže Eleni svoju verziju, pa Elena povređena i duboko razočarana prezre čoveka koji ju je zaveo i prevario i nju i njenog sina, ne podnoseći način na koji joj je srušio snove. Njena velika ljubav pretvara se u ogromnu mržnju.
Huan Karlos, videvši da je Eleni srušio i privatni i poslovni život, odluči popraviti ono što je uradio i traži bilo kakav način da vrati njenu ljubav i kune se da će otkriti ko mu je postavio zamku.
U međuvremenu, Plutarko odluči da je najbolja osoba da vodi projekat koji je ukrao i prilagodio, niko drugi do upravo začetnica: Elena. Nudi joj posao, koji ona prihvati jer joj je potreban. Elena zatraži da joj dovedu i asistenta i jasna je u svojim stavovima pred šefovima: to mora biti žena, jer ona ne želi raditi sa muškarcima koji su joj toliko zla naneli.
Huan Karlos sazna za ovaj zahtev, i shvata da je to jedini način da dođe do Elene kojoj želi sve objasniti i zaštiti je, a ako bude moguće i ponovo osvojiti njeno srce. Veliki zavodnik, poslovni čovek i mačo MUŠKARAC, koji je uvek ponižavao i omalovažavao žene, nema drugog izlaza nego glumiti da je ŽENA, da bi ispunio zakletvu koju je sebi dao.
„Neustrašivi Huan“, ekspert za skidanje bluzi, suknji i ženskih čarapa, sad mora naučiti kako da ih oblači. Pun hrabrosti, zaboraviće na strah i uprkos kontradiktornosti, povući će herojski potez, dostojan svakog muškarca - postaće žena radi ljubavi.
Tako će dati život „Evi Leon“, usedelici od 55 godina, ženi koja na sebi nema ništa privlačno, običnoj, povučenoj ženi. Ući će u ženski svet, siguran da može s njime da se nosi, bez da može i zamisliti šta se sve dešava na nepoznatim terenima, kao što su ženski toalet, sauna ili police ženskih prodavnica...

Uloge

Glumac Uloga
Lusero Elena Moreno
Haime Kamil Huan Karlos (Eva)
Marijana Seoane Rebeka Oropesa
Marselo Kordoba Plutarko Ramos
Patrisija Navidad Mimi
Elena Roho Euhenija
Letisija Perdigon Silvija
Manuel Oheda Eduardo
Karlos Braćo Modesto
Hesus Oćoa Adriano
Eduardo Santamarina Diego
Karlos de la Mota Santjago
Ferdinando Valensija Renato
Pablo Valentin Fernando
Tijare Skanda Marsela
Manuela Imas Patrisija
Luis Manuel Avila Onesimo
Gabrijela Samora Anhelika
Kristina Pastor Antonija
Fabiola Gvahardo Paola
Žeraldin Galvan Dženifer
Danijel Dias de Leon Kevin
Nikolas Kabaljero Lalito
Prisila Aveljaneda Vero
Ivone Garsa Sindi
Marisol Kastiljo Žaklin
Dalila Polanko


----------------------------------------
Por Ella Soy Eva-sinopsis Refugio
Por Ella Soy Eva-sinopsis Untitled

Назад на врх  Порука [Страна 1 of 1]

Permissions in this forum:
Не можете одговорити на теме у овом форуму


Copyright © Lucero Serbia   | Designed by SAHD | Hosted by Forumotion

Free forum | © PunBB | Free forum support | Контакт | Report an abuse | Latest discussions